Βιογραφικό Ιατρού

Γεννήθηκα στον Παλαμά της Καρδίτσας, όπου μεγάλωσα και τελείωσα το Λύκειο. Πήρα το πτυχίο μου από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπηρέτησα ως αγροτικός γιατρός στο αγροτικό ιατρείο του Αγίου Πέτρου Λευκάδας. Άρχισα και τελείωσα την ειδικότητά μου στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» στην Αθήνα. Έκτοτε ασκώ το επάγγελμα του παιδιάτρου στον Παλαμά και παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις στην παιδιατρική συμμετέχοντας σε παιδιατρικά συνέδρια και μετεκπαιδευτικά σεμινάρια.

Στην προσπάθεια για προσφορά έδωσα διαλέξεις για τη διατροφή, το ρόλο της ανατροφής στην ανάπτυξη των παιδιών και των εφήβων, τα προβλήματα συμπεριφοράς στα παιδιά, τις ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα της εφηβείας, την πρόληψη των ατυχημάτων, κ.ά., και δημοσίευσα στον τοπικό τύπο άρθρα σχετιζόμενα με τα παραπάνω θέματα για την καλύτερη ενημέρωση των γονιών του νομού. Στην ίδια κατεύθυνση μπορεί να θεωρηθεί ότι βρίσκονται και οι ομιλίες μου στα σχολεία της περιοχής για τη διατροφή, τη ρύπανση του περιβάλλοντος, την πρόληψη των ατυχημάτων, την πρόληψη των λοιμώξεων(γρίπης, κλπ.), κ.ά..

Εκτός της κυρίως επαγγελματικής η δραστηριότητά μου προσανατολίστηκε και στον πολιτισμό. Διετέλεσα γενικός γραμματέας του συλλόγου φοιτητών Παλαμά, πρόεδρος του μορφωτικού ομίλου Παλαμά, μέλος και γενικός γραμματέας της Δημοτικής βιβλιοθήκης Παλαμά επί σειρά ετών.

Ελπίζω και εύχομαι η δημιουργία της ιστοσελίδας να λειτουργήσει προς την ίδια κατεύθυνση, της πληρέστερης και έγκυρης ενημέρωσης των γονιών που μου εμπιστεύονται την παρακολούθηση των παιδιών τους.